Crai Nou – 10.05.2022

Aproximativ 100 de echipaje din toată ţara sunt aşteptate să participe la „Off Road Max Bucovina”

> Competiţia de la Capu Câmpului face parte din Campionatul Naţional de Off Road

Aproximativ 100 de echipaje din toată ţara sunt aşteptate, în perioada 19 – 22 mai a.c., la Capu Câmpului, lângă Gura Humorului, cea de-a II-a etapă a Campionatului Naţional de Off Road.

„Off Road Max Bucovina” este denumirea oficială a competiţiei care se va desfăşura pe perioada a trei zile din care două zile de „Trophy” – vineri şi sâmbătă, 20-21 mai –, alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, şi o zi de „Trial” – duminică, 22 mai.

Potrivit organizatorilor, competiţia va avea „trasee de poveste, premii substanţiale, imagini din concurs pe două monitoare uriaşe, transmisii live, show cu lumini şi muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesionişti, concert, o zonă de food court, dar şi mii de spectatori”.

„Off Road Max Bucovina” este o competiţie la care concurenţii pot alege una dintre cele şase clase: Standard A (motoare sub 2.000 cmc), Standard B (motoare peste 2.000 cmc), Challenge (clasa Standard cu modificări de motor şi caroserie), Open, SSV şi Extrem.

Organizatorii, Off Road Max Suceava şi Club Corp Offroad Piatra Neamţ, vor ca întrecerea vehiculelor 4X4 din inima Bucovinei să devină cea mai spectaculoasă etapă din cele 8 ale Campionatului Naţional. (N.B.)

Citeşte mai mult pe: https://www.crainou.ro/2022/05/10/aproximativ-100-de-echipaje-din-toata-tara-sunt-asteptate-sa-participe-la-off-road-max-bucovina/