Suceava Live – 20.05.2022

A început cea mai așteptată competiție de off road. Este vorba despre cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off Road, la care  participă aproximativ 100 de echipaje (pilot-copilot) din toată țara.Competiția se desfășoară în perioada 19 – 22 mai a.c., la Capu Câmpului.Off Road Max Bucovina este denumirea oficială a competiției care se desfășoară timp de trei zile, din care două zile de Trophy (vineri și sâmbătă, 20-21 mai), alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, și o zi de Trial (duminică, 22 mai).Trasee de poveste, premii substanțiale, imagini din concurs pe două monitoare uriașe, transmisii live, show cu lumini și muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesioniști, concert, o zonă de food court și mii de spectatori – scenariul care îi așteaptă pe iubitorii de off road.În debutul evenimentului, vocea evenimentului a mulțumit autorităților publice sucevene pentru susținere și implicare.

„Mulțumim Instituției Prefectului județului Suceava, Consiliului Județean Suceava și Primăriei Capu Câmpului. De asemenea, mulțumim și celor de la Off Road Max”, au transmis organizatorii.

Potrivit acestora, la această competiție concurenții au putut alege una dintre cele șase clase, respectiv Standard A (motoare sub 2.000 cmc), Standard B (motoare peste 2.000 cmc), Challenge (clasa Standard cu modificări de motor și caroserie), Open, SSV și Extrem.

Trebuie precizat că organizatorii Off Road Max Suceava și Club Corp Offroad Piatra Neamț vor ca întrecerea vehiculelor 4X4 din inima Bucovinei să devină Cea Mai Spectaculoasă Etapă din cele 8 ale Campionatului Național.

O Mașină 4X4, Marele Premiu la tombola deschisă tuturor

Organizatorii au pregătit o tombolă la care pot să se înscrie atât spectatori, cât și participanții în competiție (cu excepția celor din staff-ul Off Road Max și Club Corp Offroad Piatra Neamț), tombolă al cărei Mare Premiu va fi O Mașină 4X4 (extragerea va fi transmisă în direct).

Citeşte mai mult pe Suceava News: https://suceavalive.ro/la-capu-campului-a-inceput-off-road-max-bucovina-transmisiune-live/