Suceava News – 10.05.2022

CEA MAI FRUMOASĂ ETAPĂ A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE OFF ROAD, ÎN INIMA BUCOVINEI

În perioada 19 – 22 mai a.c., va avea loc la Capu Câmpului (lângă Gura Humorului) cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off Road, la care se estimează că vor participa aproximativ 100 de echipaje (pilot-copilot) din toată țara.

Off Road Max Bucovina este denumirea oficială a competiției care se va desfășura pe perioada a trei zile. Două zile de Trophy (vineri și sâmbătă, 20-21 mai), alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, și o zi de Trial (duminică, 22 mai).

Trasee de poveste, premii substanțiale, imagini din concurs pe două monitoare uriașe, transmisii live, show cu lumini și muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesioniști, concert, o zonă de food court și mii de spectatori.

Cam acesta este scenariul care se conturează pentru Off Road Max Bucovina, competiție la care concurenții pot alege una dintre cele șase clase: Standard A (motoare sub 2.000 cmc), Standard B (motoare peste 2.000 cmc), Challenge (clasa Standard cu modificări de motor și caroserie), Open, SSV și Extrem.

Organizatorii, Off Road Max Suceava și Club Corp Offroad Piatra Neamț vor ca întrecerea vehiculelor 4X4 din inima Bucovinei să devină Cea Mai Spectaculoasă Etapă din cele 8 ale Campionatului Național.

Transmisii live prin sateliții lui Elon Musk

Dacă la celelalte etape din campionat, spectatorii pot asista în număr mare doar la ultima probă, cea de trial, organizată de regulă în câmp deschis, organizatorii Off Road Max Bucovina vor ca toți cei care aleg să vină la întrecerea de la Capu Câmpului să se poată bucura de toate cele trei zile de concurs.

“Vrem să le arătăm frumusețea off-roadului și poveștile din spatele acestei pasiuni 4X4. Pe lângă spectacolul propriu-zis al vehiculelor care se vor întrece în concurs, al peisajelor de poveste și al traseelor stabilite de profesioniști, pregătim un adevărat show în apropierea parcului tehnic și a zonei în care va avea loc trialul de duminică ”, declară Cristi Șuiu, manager Off Road Max.

În acest sens, organizatorii vor aduce la fața locului o scenă acoperită (8 m X 6 m), pe lateralele căreia vor fi amplasate două ecrane Led gigantice (5X3 mp) pe care poți vedea, indiferent de locul în care te afli (chiar și la sute de metri distanță de scenă), Cele Mai Bune Imagini din Concurs.

Pe scenă vor fi montate ecrane modulare pentru grafică și DJ, joi seară, vineri seară și sâmbătă seară urmând să fie organizate petreceri atât pentru participanții în concurs, staff-urile tehnice, cât și pentru toți cei prezenți.

Întrucât semnalul de internet în zonă este destul de slab, transmiile live de la fața locului vor fi făcute, în premieră în România, prin sistemul de sateliți ai lui Elon Musk, organizatorii achiziționând un dispozitiv Starlink.

Pentru live-urile de la fața locului se vor folosi camere sport robotice și o macara video. O întreagă echipă media va suprinde imagini din timpul competiției, imagini care vor rula permanent pe ecranele de lângă scenă.

Serile vor fi cu muzică și DJ profesioniști (avem chiar și o seară de Retro Party), dar pregătim și multe alte surprize.

“Am luat în calcul și zona de food court, unde am pus accentul pe calitatea și diversitatea produselor servite”, anunță organizatorii.

O Mașină 4X4, Marele Premiu la tombola deschisă tuturor

Organizatorii pregătesc o tombolă la care pot să se înscrie atât spectatori, cât și participanții în competiție (cu excepția celor din staff-ul Off Road Max și Club Corp Offroad Piatra Neamț), tombolă al cărei Mare Premiu va fi O Mașină 4X4 (extragerea va fi transmisă în direct).

Costul unui bilet la tombolă va fi o sumă modică, iar fiecare participant poate achiziționa câte bilete dorește.

Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați unui ONG, pentru sprijinirea copiilor ucraineni refugiați, lista donațiilor fiind deschisă chiar de Off Road Max.

Programul de desfășurare a competiției:

Ziua I –
Joi, 19 Mai
Orele 16.00-23.00: Înscrierea concurenţilor, verificarea tehnică a vehiculelor, cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor.

Echipajele participante la competiție vor primi o masă caldă din partea Off Road Max

Ora 18:00 David Pop și formația Luxor Suceava (clapă, saxofon, vioară, voce)

Ziua II –
Vineri, 20 Mai
Ora 09.15: Briefing

Ora 10.00: START stagiu de traseu TROPHY (transmisie live)

_______________________________________________

Ora 18.00: Start Party cu Dj Alynn (Dance Deep Music)

Ziua III – Sâmbătă, 21 Mai Ora 09.15: Briefing

Ora 10.00: START stagiu de traseu TROPHY (transmisie live)

Ora 18.00: Retro Music Party cu Dj Mc Jacky (Oldies but Goldies, 80’, 90’, 2000)

Ora 20.00 Extragere Tombolă (Marele Premiu  – Mașină 4X4)

Ziua IV – Duminică, 22 Mai Ora 08.30: Briefing
Ora 09.00: START Trial (transmisie live)

_______________________________________________

Ora 14.00: Premierea CâștigătorilorOra 15.00: Conferință de presă

 

Despre Off Road MaX

Off Road Max este un service auto specializat pe transformarea mașinilor 4X4 (Tuning, Modificări, Restilizări Auto).

Sediul nostru este în Șcheia, pe strada Humorului, nr.105.

Date despre activitatea, echipa și proiectele noastre găsiți pe https://www.offroadmax.ro.

Întreaga echipă Off Road Max vă așteaptă la cea mai spectaculoasă etapă a Campionatului Național de Off Road, cea din Bucovina (19 – 22 mai 2022).

Citeşte mai mult pe Suceava News: https://www.svnews.ro/cea-mai-frumoasa-etapa-a-campionatului-national-de-off-road-va-avea-loc-in-inima-bucovinei/294847/