• Kit rumenti roata fata Terrain Tamer Patrol Y60 si Y61 WBK4043

  Kitul este pentru o singura roata si contine: 2 rulmenti, simering si saiba. Kitul WBK4043 este compatibil pentru urmatoarele modele Nissan: Nissan Patrol GQ 8.1987+ Nissan Patrol GU 10.1997+ Preturile sunt informative si pot exista modificari in functie de disponibilitate. In cazul in care pretul este diferit fata de cel de pe site, veti fi…

 • Rulment roata Nissan Patrol Y60 / Y61

  Rulment roata Nissan Patrol Y60 / Y61

 • Kit reparatie pentru rulmentii cu butuc fata WBK2 Toyota Land Cruiser, Hilux

  Kit reparatie pentru rulmentii cu butuc fata WBK2 Toyota Land Cruiser, Hilux

 • Kit reparatie punte fata SH14 Patrol Y61 1998+

  Kitul Terrain Tamer SH14 este compatibil cu Nissan Patrol Y61, motoare 2.8 si 3.0, intre anii 1998-2010. Kitul SH14 contine piesele necesare reviziei puntii fata si este compus din: rulmenti pivot, rulmenti planetara, simeringuri pentru planetara si butuc, simeringuri / garnituri articulatie homocinetica, saibe de reglaj, saibe blocare, garnituri etansare. Pretul afisat este pentru kitul de reparatie pentru ambele roti….

 • Kit Reparatie Punte fata Nissan Patrol y61

  Kit Reparatie Punte fata Nissan Patrol y61 Kitul este pentru o singura roata. Pentru reparatie completa este nevoie de 2 seturi Partea stanga difera de partea dreapta.

 • Simering Planetara Nissan Patrol y60/y61 OE

  Simering Planetara Nissan Patrol y60/y61 Produs original Nissan Preturile sunt informative si pot exista modificari in functie de disponibilitate. In cazul in care pretul este diferit fata de cel de pe site, veti fi contactat de unul dintre consultantii de vanzari pentru a va oferi informatii actualizate (pret + termen de livrare).

 • Kit reparatie omocinetica Suzuki Jimny

  Kit reparatie omocinetica Suzuki Jimny Kitul este pentru ambele articulatii.