Despre noi

De la ce vine Off Road Max?, m-a întrebat nu de mult un prieten.

Răspunsul: Off-Road e pasiunea, iar Max, de la maxim!

Off Road Max a fost infiinţat in 2014, dar povestea începe mai de mult. Și anume în ziua în care am condus prima oară un Suzuki Grand Vitara pe drumuri de munte. Era al unui fin de-al meu, cu care mai ieşisem prin natură, însă, până atunci, doar pe scaunul din dreapta.

Mi-a plăcut atât de mult acea experiență, încât următorul pas a fost să îmi cumpăr propria mașină de off-road. Țin minte și acum ce mi-a spus un off-roader: Dacă vrei o mașină de off-road, ia-ți un Nissan Patrol!

Prima mea mașină, pe care o am și în ziua de astăzi (am vândut-o și apoi am cumpărat-o din nou) a fost Patrolul pe care am început primele modificări.

Am testat atât de mult la ea, încât cu banii investiți puteam să cumpăr patru Nissan Patrol gata modificate. Însă, nu îmi pare rău, pentru că am învățat multe, iar acum, le pot oferi clienților noștri cele mai bune soluții.

În timp, am reușit să adun lângă mine alți pasionați de off-road, iar Off Road Max a devenit service-ul unde ne transformam mașinile așa cum doream. În toți acești ani, am închegat o super echipă, pe care te invit să o cunoști aici.

Nici un proiect nu seamănă cu celălalt, pentru că fiecare mașină care iese din service-ul nostru e unicat!

La Off Road Max, fiecare proiect este special si nu e doar o lozincă de marketing, ci un principiu al echipei noastre. Unii râd neîncrezători. Așa au râs inițial și Culiță și Iancu Sterp, când le-am spus că le facem o super mașină în 5 zile. Și așa a și fost! (vezi aici toată povestea).

Avem clienți pe care i-am ajutat să-și cumpere mașini de off-road din străinătate, mașini pe care le-am adus pe platformele noastre din Germania, Olanda, Belgia etc., iar apoi le-am transformat la noi în service.

“Tu ce vrei să faci la mașină? Hai să punem pe hârtie și încercăm să facem de mâine!”

Cu drag, Cristi Șuiu
Manager Off Road Max

Te interesează să faci parte din echipa Off Road Max?