Livrare comenzi

Deoarece multe dintre produsele comercializate de www.offroadmax.ro depășesc greutatea acceptată de firmele de curierat, pentru fiecare comandă plasată vă vom transmite care sunt costurile de transport înainte de expedierea comenzii.

Livrarea produselor aflate pe stoc se face de obicei în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, în zilele lucrătoare. Excepție fac zilele de sărbătoare și perioadele de promoții, când timpul necesar procesării, expedierii și livrării crește semnificativ.

Comenzile plasate și confirmate până cel târziu ora 14.00 vor fi procesate și expediate în aceeași zi, cu condiția existenței tuturor produselor pe stoc.

Livrarea comenzilor se face la adresa specificată ca adresă de livrare la crearea contului sau la plasarea comenzii. Înainte de expedierea unui colet există posibilitatea să fii contactat pentru confirmarea comenzii şi stabilirea unui interval orar la care să fii contactat de curier pentru ridicarea coletului.

Pentru orice detalii suplimentare privitoare la produse, stoc și livrare, poți folosi datele existente în pagina de CONTACT.