Portbagaj aluminiu Front Runner Toyota Land Cruiser 90 scurt

Contactează-ne pentru a afla disponibilitatea produsului și pentru consultanță!

  • Check Mark LIVRARE GRATUITA
  • Check Mark PLATI FLEXIBILE
  • Check Mark CALITATE DE TOP
Plata securizata
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal

Portbagaj Front Runner Slimline II pentru Toyota Land Cruiser 90 SWB, in 3 usi – usor si rezistent. Sarcina maxima este de 300kg!

Dimensiune portbagaj: 1345mm(latime) X 1762mm (lungime)

Garantie tip “Lifetime Warranty” pentru primul proprietar.

Portbagajul este confectionat din Aluminiu de inalta densitate  si contine sistemul de montare personalizat pentru fiecare model si, la majoritatea modelelor si un paravant in partea frontala.

Portbagajul de tip platforma este proiectat si construit sa ofere posibilitati multiple de montare a unor accesorii, astfel incat sa sa satisfaca toate nevoile clientului, atat pentru expeditii, pentru mers la ski, pentru mers la mare, pentru nevoi tehnologice. Sunt disponibile circa 50 de accesorii Front Runner, toate integrate sa functioneze bine impreuna, sa nu ingreuneze excesiv, sa ofere siguranta si usurinta in exploatare: canistre apa sau combustibil, corturi, biciclete, gratare BBQ, skiuri, placi de surf, topoare, cricuri farm jack, cazma/lopata, deschizator de sticle, haine, canoe/caiac, proiectoare, mese, butelii gaz, placi sand-tracks, roti rezerva, cutii depozitare, ceaune si ustensile gatit, snowboarduri…

Calitatea portbagajelor si accesoriilor Front Runner facute si testate in Africa de Sud este una premium, ceea ce aduce incredere ca estetica si functionalitatea se vor pastra in timp. Produsele Front Runner sunt vopsite cu Akzonobel’s Interpon 600 (CPO 6034) a carei rezistenta la coroziune depaseste cu mult standardele industriei.

Modularitate: toate portbagajele se pot modifica sau repara, prin inlocuirea doar a unor elemente componente.

Exista si posibilitatea montarii unei margini, pe intreaga circumferinata sau doar partial.

Pentru anumite modele, unde nu exista puncte de montare pregatite de fabricant exista si posibilitatea de a monta prin gaurire plafonului; procedura este explicata in manualul de montaj.

Nota! Pretul include platforma portbagajului si kit-ul de montare aferent.

Pozele sunt cu caracter ilustrativ si nu au caracter contractual.

Greutate 29 kg
Producator

Marca

Model

Compatibilitate