Acumulator auto Banner Power Bull 95Ah (cu borne inversate), P95 05

720,00 lei (cu TVA)

Descriere

Generatia moderna a motoarelor autovehiculelor de astazi necesita mai multa energie pentru pornire. In plus, bateria alimenteaza permanent si constant elemente de siguranta si confort (sisteme audio, geamuri actionate electric, inchidere centralizata, alarma etc).

Bateria Power Bull este o baterie care nu necesita deloc intretinere si asigura protectie 100% impotriva scurgerii electrolitului in cazul unei inclinari extreme si ofera cea mai mare masura de siguranta la exploatare. Acest lucru se datoreaza sistemului de protectie impotriva scurgerii electrolitului Double T12, care face fata la testul de rasturnare a bateriei si permite o inclinare maxima de 45 de grade cu protectie 100% – ideal pentru utilizarea la masini 4×4!

Power Bull are o putere mare de pornire prin tehnologia Extra Calcium Power si un comportament robust la exploatare de tip ciclic pe autovehicule moderne. Disponibila de la 40Ah pana la 100Ah, umpluta si incarcata.

Ofera o protectie perfectionata impotriva aprinderii inverse, indeplineste cerintele privind rezistenta la descarcarea electrostatica (ESD) si datorita dopurilor flexibile aerisirea poate fi amplasata fie la stanga fie la dreapta. Are capac patentat Double Top.

Caracteristici:

  • Capacitate: 95 Ah
  • Curent la pornire: 740 A (EN)
  • Dimensiune (L x l x H): 303x173x203 mm (inaltime totala 225mm)
  • Tip borne: inversate

Informații suplimentare

Greutate 26 kg
Clasa produs

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro