Bara fata ARB Commercial Toyota Landcruiser 105, 3413110

6.527,00 lei (cu TVA)

Descriere

Bara de protectie fata este marca ARB Australia.
Barele ARB Commercial au bullbar incorporat, care protejeaza si farurile. Se asigura astfel o protectie frontala maxima in cazul ciocnirii cu animale sau obstacole. Nu au insa designul si elementele estetice ale barei DeLuxe; este varianta economica a unei bare ARB, care asigura insa protectie la standardul consacrat al firmei.
Barele ARB asigura o protectie frontala fara concurenta dar si un design de exceptie. Sunt executate din material de foarte buna calitate cu ajutorul robotizarii si a masinilor performante tip CNC sau taiere cu laser. Barele sunt verificate prin crash-testuri.
Sunt prevazute cu sistem de montare a troliilor, in special a celor marca Warn. Au prevazute fixari pentru proiectoare suplimentare si pentru antene CB. Au lampi de semnal incorporate.
Au rezistenta deosebita la coroziune, fiind tratate special (solutie phosphatica) si acoperite cu un grund sintetic si vopsite gri inchis / negru. Se pot vopsi ulterior la culoarea masinii.
Pentru o protectie suplimentara a masinii se pot monta trepte laterale cu protectii pe aripi care se fixeaza pe coarnele laterale ale bullbar-ului.

Informații suplimentare

Greutate 86 kg
Clasa produs

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro