Bara fata ARB Winchbumper Mitsubishi Pajero V60, 3934020

9.070,00 lei (cu TVA)

Descriere

ATENTIE!

Proiectoarele din bara sunt echipament optional. Unele modele sunt concepute sa primeasca proiectoarele de origine ale masinii, iar altele primesc proiectoare ARB pe care le puteti selecta din campul de Optiuni.

Bara de protectie fata este marca ARB Australia.
Barele ARB Winchbumper sunt modele mai speciale care combina barele DeLuxe si Sahara Bar: nu au bullbar incorporat, care sa protejeze si farurile dar au un profil central tip A-bar integrat in constructia barei. Sunt proiectate sa asigure protectie dar si un design unic si modern.

Barele ARB asigura o protectie frontala fara concurenta dar si un design de exceptie. Sunt executate din material de foarte buna calitate cu ajutorul robotizarii si a masinilor performante tip CNC sau taiere cu laser. Au colturile rotunjite si tampoane de cauciuc, respecta normele producatorilor auto referitor la declansarea airbag-urilor.
Sunt prevazute cu sistem de montare a troliilor, in special a celor marca Warn. Au practicate fante speciale  pentru trecerea aerului spre radiatoare pentru o racire mai buna.
Barele au certificari internationale si sunt verificate prin crash-testuri. Designul modern al barelor este perfect integrat in formele rotunde ale modelelor noi de masini de teren. Fixarea pe sasiu este deformabila pentru a proteja sasiul la deformare in urma unei coliziuni nu foarte puternice.
Au rezistenta deosebita la coroziune, fiind tratate special (solutie phosphatica) si acoperite cu un grund sintetic si vopsite gri inchis / negru. Se pot vopsi ulterior la culoarea masinii.

Informații suplimentare

Greutate 48.5 kg
Clasa produs

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro