Cort auto 2 persoane SWIFT 1400 corp aluminiu , saltea 130 x 220 cm

14.622,00 lei (cu TVA)

SKU: SWIFT 1400 Categorie:

Descriere

Swift preia stilul popular al cortului pop-up de pe acoperiș, care, în loc să se desfășoare și să se extindă, acoperișul Swift 1400 se deschide pur și simplu într-o singură manevră rapidă.
Swift 1400 nu este potrivit pentru copertinele standard din fibră de sticlă și ABS datorită amprentei sale de 2300 x 1400 mm, dar oferă cea mai mare simplitate în configurație și ambalare, în timp ce construcția sa puternică a acoperișului din oțel extrudat este potrivită pentru montarea unei sarcini dinamice de până la 50 kg. Swift 1400 vine cu 2 x șine de acoperiș ca echipament standard!
În plus, barele de acoperiș cu asistare cu gaz au o sarcină suplimentară de funcționare cu până la 40 kg in plus, deci este perfect pentru montarea panourilor solare.
Locurile de dormit mențin un confort optim datorită panoului de acoperiș izolat de 23 mm asociat cu un polibumbac ripstop de 280 g/m² și o căptușeală termică detașabilă pentru acoperiș, ca să nu mai vorbim de covorașul anticondens 3D menționat mai sus.
La interior, te vei bucura de buzunarele cusute pentru organizarea acoperișului, perfecte pentru depozitarea cărților și cheilor, precum și de un buzunar transparent din PVC pentru montarea comodă a tabletei pentru seara de film ocazională! Zona este completată cu 2 x ferestre de ventilație și prize pentru cablu de alimentare pe ambele părți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro