Kit Ambreiaj Xtreme Outback Suzuki Samurai, 19002

1.167,00 lei (cu TVA)

Descriere

Suzuki Samurai 1.3 l, 190x20x22 mm, Reinforcement appr. 60%

 Xtreme Clutch Australia este lider in producerea de ambreiaje de inalta performanta, destinate curselor de viteza, drifting-ului, off-road-ului si vehiculelor de tractare. Gama pentru off-road si rally-raid, Xtreme Outback este compusa din trei serii de ambreiaje heavy-duty: folosire de strada dar si off-road, folosire preponderent in off-road / rally-raid si folosire exclusiv in competitii de rally-raid.

Ambreiajele Xtreme Outback seria HD sunt gandite pentru utilizarea de zi cu zi dar si in off-road, oferind o transmitere marita  a cuplului motor la cutia de viteze si o rezistenta mai mare la patinare la turatii mari si la socuri datorate cuplarii bruste.

Ambreiajul HD are placa de presiune intarita pentru o presare mai puternica iar discul de ambreiaj are frictiune mai mare si butucul supradimensionat pentru a rezista la cuplari brutale. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

Toate ambreiajele se livreaza sub forma de kit si contin: disc de ambreiaj, placa de presiune, rulment de presiune si o scula pentru centrarea discului la montaj. Anumite kituri contin si volanta si/sau rulmentul/bucsa din capatul vibrochenului.

Intrucat gama Xtreme Outback este destul de extinsa si masinile au specificatii diferite, este necesara consultarea unui operator de la Off Road Max pentru selectarea codului de comanda corect.

Imaginea folosita este cu titlu de prezentare.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
Clasa produs

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro