Kit suspensie OME BP-51 bypass +10cm Wrangler JK, OME-JK-BP-10cm

11.012,00 lei (cu TVA)

Descriere

Kit suspensie OME cu amortizoare BP-51 bypass cu rezervor reglabile pentru Jeep Wrangler JK/JKU, care ofera o inaltare de +10cm, permitand montarea de roti pana la 37″.
Se poate achizitiona kitul OME BP-51 +10cm cu sau fara arcuri si alte elemente ale suspensiei.

Kitul de amortizoare OME BP-51 +10cm este compus din:
– amortizoare fata OME BP-51: 2 x 567
– kit montare amortizoare fata: 1 x 140
– amortizoare spate OME BP-51: 2 x 567
– kit montare amortizoare spate: 1 x 81
Total: 2489 euro; pret promo: 2240 euro

Alte elemente de suspensie OME – cereti oferta personalizata!
– arcuri elicoidale fata x 2
– arcuri elicoidale spate x 2
– amortizor directie + kit de relocare x 1
– caster kit (corectie pozitie punte fata) x1
– kit de relocare a conductelor de frana x 1
– kit de relocare a conductelor de frana spate x 1
– kit de deconectare pentru bara stabilizatoare x 1
– kit de extensie a limitatoarelor de punte x 1
– kit relocare bara panhard spate x 1
– bara panhard fata Old Man Emu x 1
– inele trim-packer pentru corectie inaltime 10 mm fata x 2
– inele trim-packer pentru corectie inaltime 10 mm spate x 2

Nota: Se va face discount promotional de 10% la toate elementele de suspensie, inclusiv cele optionale!
Se pot comanda si componente individuale ale kitului de suspensie! 
Suspensia OME BP-51 se monteaza usor, fara modificari la sistemele de fixare.

Suspensiile OME sunt dezvoltate si produse in Australia de catre ARB – liderul mondial in accesorii 4×4. OME ofera suspensia pentru Wrangler JK atat in piese individuale cat si ca un pachet complet de componente proiectate si testate sa functioneze impreuna. Astfel veti beneficia de calitatea si performantele OME by ARB. 

Foarte importanta este consilierea pentru alegerea variantei optime de suspensie in functie de masina, de incarcarea permanenta actuala sau viitoare si de destinatia masinii: offroad recreational, utilitara, pentru expeditii, concursuri, tractari, etc. Vinderea de kituri de suspensie fara personalizarea acestora este complet gresita si chiar periculoasa. O suspensie gresit aleasa poate fi mai proasta decat cea de origine a masinii!

Pentru a afla disponibilitatea si configuratia corecta a suspensiei – componentele obligatorii cat si cele optionale va rugam sa completati formularul „Cere informatii” sau sa contactati unul dintre specialistii Off Road Max pentru a primi consilierea necesara – 0722.851.851 / 0729.883.609 / 0723.321.203. Consultanta este gratuita!
Experienta noastra de peste 15 ani de vanzare si montaj de suspensii poate face diferenta!

Pozele sunt cu caracter ilustrativ si nu sunt contractuale; intre poze si produs pot aparea diferente!

Nota: Inaltarea data de suspensia OME este raportata la inaltimea standard a masinii la iesirea din fabricatie. Datorita uzurii firesti a suspensiei vechi de pe masina, suprainaltarea reala va fi ceva mai mare!

Amortizoare OME BP-51: amortizoare bypass cu rezervor, care permit reglarea independentă a vehiculului, atât a destinderii (rebound) cât și a compresiei, pentru a oferi personalizarea optima, care poate fi adaptată la cerințele individuale ale vehiculului sau ale călătoriei. Reglajul se poate face direct pe masina.
Amortizoarele BP-51 au carcasa fabricata din aluminiu anodizat si un rezervor de capacitate cu azot, pentru a disipa căldura mai eficient. BP-51 generează și amortizare dependentă de poziția pistonului în corpul amortizorului prin intermediul designul de tip bypass. Unele fluide circulă prin piston, iar unele fluide ocolesc în jurul pistonului prin pasajele ocolitoare. Acest lucru duce la abilitatea amortizorului de a oferi cele mai bune rezultate in ambele situatii, cu o călătorie confortabilă și conformă în timpul condusului normal și o plimbare mai controlată pe un teren dificil.

Arcuri elicoidale OME: OME ofera mai multe variante de arcuri pentru fiecare vehicul 4×4, tinand cont de incarcarea suplimentara pe care acesta a primit-o datorita montarii diverselor accesorii: bare, trolii, portbagaje, corturi pe plafon, rezervoare suplimentare, etc. Arcurile elicoidale sunt sablate cu jet de alice pentru a reduce tensiunea superficiala si vopsite cu un strat rezistent de vopsea speciala.

Pozele sunt cu caracter ilustrativ si nu sunt contractuale; intre poze si produs pot aparea diferente.

Informații suplimentare

Clasa produs

Greutate (kg)

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro