Kit suspensie OME Nitrocharger Sport +10cm Patrol Y60/Y61, 10cm-Y60-Y61

5.154,00 lei (cu TVA)

SKU: 10cm-Y60-Y61 Categorii: ,

Descriere

Suspensiile OME sunt dezvoltate si produse in Australia de catre ARB – liderul mondial in accesorii 4×4.
Suspensiile OME de 3” si 4” sunt considerate de competitie si NU beneficiaza de garantie; sunt destinate exclusiv folosirii off-road!

Kitul OME cu amortizoare Nitrocharger Sport ofera o  inaltare de 4 inch = 10 cm si este compus din:
– amortizoare fata Nitrocharger Sport: 2 x 155 euro
– amortizoare spate Nitrocharger Sport: 2 x 155 euro
– arcuri elicoidale fata: 2 x 150 euro
– arcuri elicoidale spate: 2 x 150 euro
Total: 1220 euro
Nota: Se va face discount promotional de 10% la toate elementele de suspensie, inclusiv cele optionale!

Pentru obtinerea unei performante corespunzatoare se recomanda montarea elementelor de suspensie:
– kit coborare cutie viteze: 1 x 92 euro
– amortizor de directie: 1 x 121 euro
– caster kit:1 x 150 euro
– bara panhard reglabila spate (pana la 2000): 1 x 290 euro
– bara panhard reglabila spate (dupa 2000): 1 x 349 euro
– bara panhard reglabila fata: 1 x 305 euro
– kit tendoane inferioare spate heavy-duty: 1 x 378 euro
– kit tendoane superioare spate heavy-duty: 1x 378 euro
– inele trim-packer pentru corectie inaltime 10 mm:  18 euro / bucata

Nota: OME ofera mai multe variante de arcuri si amortizoare – codurile necesare vor fi selectate din catalogul OME de catre specialistii Off Road Max. Astfel veti beneficia de calitatea si performantele OME / ARB.

Foarte importanta este consilierea pentru alegerea variantei optime de suspensie in functie de masina, de incarcarea permanenta actuala sau viitoare si de destinatia masinii: offroad recreational, utilitara, pentru expeditii, concursuri, tractari, etc. Vinderea de kituri de suspensie fara personalizarea acestora este complet gresita si chiar periculoasa. O suspensie gresit aleasa poate fi mai proasta decat cea de origine a masinii!

Nota: Inaltarea data de suspensia OME este raportata la inaltimea standard a masinii la iesirea din fabricatie. Datorita uzurii firesti a suspensiei vechi de pe masina, suprainaltarea reala va fi cu 1-2 cm mai mare!

Se pot comanda si componente individuale ale kitului de suspensie.

Amortizoarele OME Nitrocharger: Amortizoare cu carcasa dubla tubulara special create pentru vehicule 4×4. Conceptul tehnic dezvoltat garanteaza un confort rutier si o durata de viata extrema. Pentru majoritatea vehiculelor 4×4 amortizoarele Nitrocharger pot fi livrate cu reglaje diferite.

Amortizoare OME Nitrocharger Sport: Sunt ultima generatie de amortizoare Nitrocharger care asigura un comportament rutier si off- road imbunatatit si o rezistenta mai buna la supraincalzirea datorata solicitarii intense. Sistemul sofisticat cu 26 de valve interioare si experienta cercetatorilor de la ARB permit setari minutioase in procesul de fabricatie, obtinandu-se performante mult peste cele ale amortizoarelor firmelor concurente.

Arcuri elicoidale OME: OME ofera mai multe variante de arcuri pentru fiecare vehicul 4×4, tinand cont de incarcarea suplimentara pe care acesta a primit-o datorita montarii diverselor accesorii: bare, trolii, portbagaje, corturi pe plafon, rezervoare suplimentare, etc. Arcurile elicoidale sunt sablate cu jet de alice pentru a reduce tensiunea superficiala si vopsite cu un strat rezistent de vopsea speciala.

Amortizor de directie OME: Este destinat sa imbunatateasca controlul si comfortul in conducere si sa reduca vibratiile in sistemul de directie. Se monteaza in locul amortizorului de directie de origine al masinii.

Informații suplimentare

Clasa produs

Greutate (kg)

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro