Kit suspensie Raptor +10cm conversie elicoidale Samurai, 06121

11.928,00 lei (cu TVA)

SKU: 06121 Categorii: ,

Descriere

Kit suspensie Raptor 4×4 Extreme +10cm cu conversie la arcuri elicoidale – solutia profesionista pentru competitii off-road.

Daca doriti sa modificati Samurai-ul astfel incat sa puteti practica un off-road extrem, puteti alege acum kitul de suspensie de la Raptor 4×4; veti scapa de arcurile cu foi si veti avea o suspensie cu inaltare de 10 cm, cu arcuri elicoidale si flexari mari ale puntilor.

Raptor 4×4 ofera un kit integrat de elemente de suspensie, proiectat si fabricat in Italia, astfel incat sa functioneze ca un tot unitar; prin urmare nu se vand elemente ale kitului individual; producatorul nu raspunde pentru functionarea suspensiei daca se folosesc anumite elemente de la alti producatori de suspensie.

Kitul Raptor 4×4 Extreme +10cm contine: 4 arcuri elicoidale, 4 amortizoare, tendoane longitudinale reglabile, sistem triunghiular punte spate, bara panhard reglabila, kit conversie la arcuri elicoidale.

Puteti vedea solutia tehnica oferita de Raptor 4×4 si instructiunile de montaj aici: https://www.raptor4x4.it/E-SHOP/contents/it/ISTRUZIONI%20DI%20MONTAGGIO%20assetto%20a%20molla%20suzuki.pdf

Informații suplimentare

Greutate 84 kg
Clasa produs

Greutate (kg)

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro