Marchiza / Umbrar modular Front Runner 360 x 250 cm

1.526,00 lei (cu TVA)

SKU: AWNI004 Categorie:

Descriere

Marchiza / umbrar de la Front Runner ce poate fi montata pe masina sau folosita independent in orice sesiune de camping. Aceasta marchiza de la Front Runner este cea mai usoara si cea mai mare marchiza ce poate fi montata pe masina dvs.

Deschisa, marchiza are 3.60m latime si 2.50m lungime, oferind 9.00 metri patrati de umbra. Corzile iti permit sa montezi foarte usor marchiza de orice portbagaj sau bari longitudinale. Atunci cand este montata pe masina, marchiza foloseste 5 picioare de aluminiu pentru sustinere.

In pachet este inclus un picior de sprijin suplimentar pentru a putea folosi marchiza independent, fara a fi necesar montarea pe masina. In geanta de transport compacta incape marchiza impreuna cu accesorile de montaj: picioarele de sprijin, corzi de sustinere, tarusi pentru ancorare astfel incat poate fi transportata legata de portbagaj sau in masina.

Materialul din care este fabricata marchiza este Nylon Poly-Oxford si are proprietati excelente: rezistenta ridicata, respirabilitate, nu mucegaieste, rezistenta la apa etc. Forma atipica nu permite ca apa sa se adune deasupra marchize. Picioarele de sustinere se fixeaza in gauri cu capse metalice pentru montare rapida si facila.

Greutate 6kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro