Sistem de gestionare a incarcarii pentru 2 baterii IBS – DBR 24 V, IBS-DBR-24V

1.180,00 lei (cu TVA)

Descriere

Sistemul IBS-DBR ( Dual Battery Relay) 24V este destinat montarii pe masina cu instalatia electrica pe 24 V a unei baterii suplimentare si gestionarii incarcarii celor 2 baterii. Este dotat cu microprocesor si are aproximativ aceleasi functii cu IBS- DBS, dar nu are monitorul complex. Se poate monta sub capota masinii fara a necesita actionare in timpul functionarii acesteia.

Sistemul IBS este foarte performant si da un avantaj clar in functionarea masinii supuse la solicitari mari gen trolieri repetate, proiectoare, consumatori electrici, alternatoare care nu mai incarca optim, etc. Practic, bateria principala a masinii este protejata si este folosita si bateria auxiliara; cand se ajunge la limita in urma unor trolieri intensive, se pastreaza curent in bateria principala pentru a putea porni masina si se descarca total bateria auxiliara. Sistemul functioneaza perfect cand se folosesc si baterii cu gel sau tip AGM care, chiar daca se descarca total au capacitatea de a-si reveni.

Sistemul este protejat printr-un releu special RBM – Relay Booster Module de 100 A si se livreaza cu instructiuni de montaj si folosire. Pentru masini cu consumatori gen frigidere, invertoare, proiectoare, compresoare, sistem audio se realizeaza alimentarea acestora de la bateria auxiliara.

Tensiunea de alimentare: 4-32 V. Exista protectie la polaritate inversa.
Temperatura de operare: intre -40 si +105 grade.
Consum curent foarte mic – sub 1mA.
Releul IBS-DBR este etans, putand fi montat fara probleme sub capota.

Practic IBS–DBR este varianta economica a IBS–DBS, neavand monitorul din interiorul habitaclului.

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
Clasa produs

Greutate (kg)

Garantie (luni)

English English Romanian Romana
Moneda
RON Leu românesc
EUR Euro