Off Road Max Bucovina 4X4 Show

28 AUGUST 2022

Știi mașinile alea 4X4, cu roți uriașe, care întorc priviri pe oriunde ar merge?!
Le aducem în Centrul Sucevei!

Duminică, 28 august, va fi show 4X4 pe esplanada din fața Casei de Cultură Suceava, unde vor fi expuse în jur de 15 mașini cu tracțiune integrală, transformate în service-ul Off Road Max Suceava.

Aducem de exemplu un “tanc”, un Nissan Patrol Y60, în care stă confortabil un BMW! Da, am scris bine! E mașina unui împătimit al mărcii BMW, dar și pasionat de off-road. Care voia un mixt!  

Și atunci, ghici ce?!, într-un Nissan Patrol Y60, din 1992, recondiționat, am băgat un BMW. Ce a ieșit e un Vehicul Unicat și o să-ți arătăm cu drag toate modificările, duminică, pe esplanadă.“Tancul”, sistem media performant, e pregătit de on-road, off-road și inclusiv overlanding. Cu portbagaj suplimentar de 480 de litri, apă caldă, apă rece, spații de depozitare, frigider, aragaz, cort de două persoane pe cupola mașinii. 

Un alt proiect Off Road Max e “Brownie”, cum îi spunem noi, un Nissan Patrol Y61

Mașina are un motor 3.0 L (BMW m57 ) BI-Turbo, transmisie automata (Bmw 8hp), stage 1-2-3  reglabil din potentiometru, suspensie Dobinson +10cm și multe alte dotări pe care ți le vom arăta la evenimentul de duminică. 

Și “Brownie” e pregătită oricând de ieșiri în mijlocul naturii, fiind echipată pentru overlanding.

Hulk-ul, poate cel mai mare Nissan Patrol Y60 din Europa (motor 4,2 l), cu echipare specială ICELAND. E pentru prima oară când gigantul pe patru roți (și ce roți!) iese din service-ul Off Road Max, după luni întregi în care mașina a fost transformată total.

Nici măcar proprietarul nu o va recunoaște. (fotografia de mai sus  e cu mașina la începutul transformării MAX). Oare cum o fi arătând acum? Hai s-o vezi duminică!

Apropo, ce făceai în 1952? 

Mașina din imaginea de mai jos, un DAF YA 126, tocmai ieșea pe poarta fabricii olandeze de camioane DAF.

Au trecut fix 70 de ani de atunci, iar bătrânul vehicul militar, recondiționat la Off Road Max, arată și funcționează ca-n prima zi.

Îl avem prezentat și pe canalul nostru de YouTube, dar cu siguranță o să îți placă mai mult în realitate. Plus că poți urca în ea și chiar să-ți faci numeroase stories pentru social media.

11.000 de Wați într-o mașină?!

Da, se poate, și o să-ți arătăm asta, duminică, pe esplanada Casei de Cultură. Un Nissan Patrol, culoare Red Fire, cu un super sistem profesional de muzică. Ca să nu-ți mai zic, că mașina întoarce peste tot privirile trecătorilor. Cu siguranță te vei simți special la volanul unei astfel de mașini, admirând plafonul Star Light. Apropo, nu e singura mașină Max cu luminițe în plafon…

Aducem și o “salvare”, de la Serviciul de Ambulanță din Austria. E un vehicul istoric, din 1991, Nissan Patrol Y60 (65.500 de km), recondiționat la Off Road Max.

O altă piesă pentru care merită să vii la expoziție este un Ford F350 Super Duty, cu motor de 6.7l V8, 400 cp,1000 newton, și el transformat de echipa Off Road Max. Încă mai avem de lucru la acest proiect, dar o să-ți placă tare mult și în varianta actuală.

Și mai avem povești 4X4 de spus și de arătat. Abia aștept să-ți povestesc de un alt proiect Max, un Super Hummer pe care l-am transformat total. Și proprietarul a avut un șoc!!!

Duminică, pe esplanada Casei de Cultură!

Off Road Max Suceava este un service din Suceava, în care Visele Cu Mașini Mari Devin Realitate.

Noi asta facem: Transformăm Mașini 4X4.

De la ce vine Off Road Max?, m-a întrebat nu de mult un prieten.

Răspunsul: “Off-Road e pasiunea, iar Max, de la maxim!“

Cu drag,

Cristi Șuiu, manager Off Road Max