producători

Producătorii noștri sunt aleși cu atenție, astfel încât să-ți oferim cea mai bună calitate la un preț corect. De asemenea, avem și producători cu produse la prețuri mai accesibile. Calitatea este pe primul loc la Off Road Max. Dacă nu găsești vreun produs pe care ți-l dorești, contactează-ne (link).

IOD Performance produce piese și accesorii Off Road dedicate pentru Nissan Patrol din 2012. Producătorul este din Polonia și este cunoscut pentru șasiurile fabricate de la 0 cu potrivire garantată pe caroseria mașinii. De asemenea, design-ul inovator al portbagajelor sunt de invidiat și întrec orice standard. Suntem mândri să fim printre primii importatori unici în România ai produselor celor de la IOD Performance.

ARB Australia este liderul mondial în producerea și comercializarea accesoriilor Off Road. Înființată în 1975, ARB este condusă și astăzi după principiul calitate fără compromis. ARB oferă o gamă completă și personalizată de accesorii Off Road pentru orice model de vehicul 4×4, chiar și pentru cele mai noi modele. Tehnologia fabricilor ARB este de ultimă oră iar calitatea materialelor folosite și precizia execuției, fac ca produsele ARB sa îndeplinească cu ușurință cele mai exigente standarde internationale.

BRAVO Snorkel este un producător spaniol care fabrică snorkele de calitate premium, mult peste calitatea oferită de producătorii chinezi care copiază Safari Snorkel.
Tehnologia modernă și materialele de calitate cum ar fi: polietilena, ExxonMobil Chemical; asigură un produs pentru a avea cea mai mare rezistență. Aceste snorkele beneficiază de 5 ani garanție.
Bravo Snorkel este varianta cea mai calitativă de snorkel de buget mic, cu un finisaj deosebit și rezistență la UV și șocuri mecanice.

Front Runner Outfitters este o companie din Africa de Sud, cu sediul in Johannesburg, care oferă echipamente și accesorii premium, pentru expediții și camping: portbagaje din aluminiu și diverse accesorii compatibile, echipamente de camping, sisteme sertare portbagaj, corturi și marchize, rezervoare de apa, diverse soluții pentru overlanding.
Front Runner, fondata in 1999, este despre calitate premium garantată, ce nu se poate compara cu produsele de pe piața 4×4 de o calitate mediocra, care să justifice un preț convenabil.

Grizzly Winch is built for the task.When you want a winch that is going to last through the harshest of environments you want a winch that is designed to work right the first time. Grizzly winches have been manufactured with a couple of features that make them stand out from the rest of the competition.

Terrain Tamer este liderul de piese 4×4 în Australia și peste tot globul. Cu o istorie care dateazădin 1969, aceștia continuă promisiunea calității, inovativității și design-ului superb care oferăîncredere. Produsele Terrain Tamer au fost testate în cele mai dure condiții pe care Australia poatesă le ofere. Când vei comanda un produs Terrain Tamer, vei fi încrezător că este rezistent și vor înduraorice provocare.

Ironman 4×4 este un producător din Australia stabilit în 1958 inițial ca și un producător de suspensii auto numit Jacob Spring Works.În 1988 aceștia și-au schimbat înfățișarea, devenind Ironman 4×4. În 2004 aceștia au reușit să-și extindă gama de produse substanțial, încercândconstant să întrunească dorințele clienților care se întâlneau cu diferite probleme în timpul Off Road-ului.Produsele Ironman 4×4 oferă soluții de mare valoare pentru toate buzunarele, în fiecare nișă a industriei 4×4, cu o abordare versatilă și anticipată,fie că este vorba de utilizare recreațională, militară sau comercială, cei de la Ironman 4×4 oferă produse de clasă mondială.

MORE4x4 este un producător de accesorii 4×4 care oferă utilitate și eficiență pentru un buget mediu. Cei de la MORE4x4 produc: bare metalice pentru față și spate, trolii, distanțiere, bare panhard, șufe, praguri, scuturi și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

TRE4x4 sunt recunoscuți pentru diferențialele blocabile, aceștia studiind limitările diferențialele deschise în condițiile cu tracțiune foarte slabă și găsind o soluție. Producătorul are un catalog diversificat de produse precum: bare față și spate, accesorii de recuperare, diferențiale blocabile, portbagaje, sisteme pentru stocare, compresoare și multe altele.

WARN este unul dintre cei mai cunoscuți producători de trolii, aceștia având o experiență de peste 70 de ani în pregătirea mașinilor de Off Road. Deviza lor este “Când mergi pregătit, poți continua”. Aceștia au câștigat peste 20 de premii pentru cele mai bune și calitative produse, oferind în continuare încrederea și performanțele necesare.